Recensies

Plaats hier uw recensies.Logo

134 thoughts on “Recensies

 1. Ferry en zijn team van schildersbedrijf Colore hebben prachtig werk afgeleverd in ons nieuw opgeleverde appartement.
  Hoewel het eerst ook de bedoeling was dat ze ook bij ons zouden behangen, heeft hij daarvoor een voortreffelijke vervangend bedrijf uitgezocht toen de medewerker uit zijn team die het behangen normaal doet gevallen was en door een gecompliceerde armbreuk in de ziektewet was terecht gekomen.
  We zijn heel erg tevreden met het schilderwerk en ook over de manier hoe ze werken en hoe ze hun afspraken nakomen.
  Wanneer er bij ons weer dit soort werk uitgevoerd moet worden zal ik als eerste schildersbedrijf Colore benaderen en wij bevelen hun van harte aan voor al uw schilderwerk en voor behangen.

 2. Februari 2020. Werkzaamheden in ons huis, schilder- en sauswerk binnen zijn perfect uitgevoerd. Ferry werkt met goede materialen, houdt zich aan de afspraken en ruimt alles netjes op in samenwerking met zijn personeel dat ook heel goed werk verricht. Hij is erg secuur op de uitvoering. Wij zijn zo tevreden dat hij de buitenkant van ons huis ook mag gaan uitvoeren. Dus zoekt u een goed schildersbedrijf dan kunt u rustig met hem in zee gaan.

 3. Ferry is zeer vriendelijk, zorgvuldig en helder in zijn communicatie. Houdt zich aan afspraken. Kloppende offerte vooraf. Hij en z’n collega’s hebben heel goed werk geleverd, alles keurig netjes opgeleverd….en veel sneller klaar dan verwacht: hele woning (muren en plafonds) in tweeënhalve dag! Alles ziet er supermooi uit! Complimenten!

 4. Dit jaar alles binnen laten schilderen, 1e stap juli gehele woonkamer plafond en deuren en kozijnen en diverse wanden.
  2e stap afgelopen week, keuken-, alle gangen plafonds
  Trappen en alle deuren en kozijnen.

  Wij bevelen Schilders bedrijf Colore aan, Ferry en zijn team werken netjes , secuur, veilig en schoon, tegen een nette prijs.
  Na het werk, elke dag alles aan de kant en schoon opgeleverd
  Dit was onze 3e keer dat we ze hebben ingehuurd. een top bedrijf.

 5. Het schilderwerk aan de buitenkant van mijn huis moest op heel korte termijn geschilderd worden en Ferry heeft alles in het werk gesteld om dit te realiseren. Hij en zijn team werken vakkundig, snel en schoon. ‘Zwakke’ plekken worden opgespoord en meteen aangepakt. Wat niet geschilderd moet worden, wordt netjes afgeplakt en ook de vloeren worden afgedekt. Geen rommel, geen spetters, alles netjes. Het houtwerk ziet er nu weer uit als nieuw, superstrak en stralend en kan er weer jaren tegen.
  Ik kan schildersbedrijf Colore van harte aanbevelen en zal hem zeker weer inschakelen bij de volgende schilderbeurt.

 6. De schilders van Colore hebben het schilderwerk aan mijn huis op een kundige en professionele manier uitgevoerd. Ze hebben beginnende houtrot opgespoord en verholpen dat dit het hout verder zou aantasten. Voorlopig zit het huis weer ´strak´ in de lak!
  Voor mij is het een goede keuze geweest om hun offerte te accepteren.

 7. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat van het schilderen van de buitenkant van ons huis, alsook een aantal kozijnen aan de binnenkant. Ferry is een vriendelijke, vrolijke, bekwame en behulpzame man. Hij is prettig in de omgang en heeft het huis elke dag netjes achtergelaten.
  Het is fijn dat hij meedenkt over de kleur verf die het beste past en wij zijn hem dankbaar voor het kosteloos terugbrengen van een pot verf met een initieel door ons verkeerd gekozen kleur. Het was erg prettig samenwerken en wij bevelen hem van harte aan!

 8. Schildersbedrijf Colore heeft in een week tijd de buitenkant van ons huis teruggebracht in top staat!
  Hulde aan Ferry die zijn afspraken absoluut nakomt.
  Na de klus is alles keurig opgeruimd en wij zien Ferry graag terug voor de volgende onderhoudsbeurt.
  Wij bevelen hem zeker aan!

 9. Wij zijn dik tevreden over schildersbedrijf Colore. Ferry en zijn mannen hebben ons huis aan de buitenkant vakkundig geschilderd. Fijn dat er ook goed gelet werd op de kwaliteit van het hout en advies gegeven wanneer delen of kozijnen moesten worden vervangen. Door hun oplettendheid kwam houtworm in de overstek van het dak aan het licht, waardoor we er gelukkig nog op tijd bij waren. Ondanks dat het werk daardoor stil kwam te liggen en ze nogmaals terug moesten komen om het schilderwerk af te maken, hebben ze dit vervolgens snel en volgens afspraak gedaan. Alles gaat in goed overleg en ze zijn zeer plezierig in de omgang, correct en vriendelijk. Bij een volgende schilderklus zullen we ze zeker weer vragen!

 10. Schildersbedrijf Colore heeft bij ons prima schilderwerk afgeleverd. Ons jaren 30 huis staat weer strak in de lak. Er werd aan het eind van de dag keurig opgeruimd, afspraken zijn nagekomen en heel prettig dat ze afmaken waar ze aan beginnen, zonder dat er klussen tussendoor komen.
  Ik beveel schildersbedrijf Colore van harte aan en zie ze graag bij een volgende schilderklus weer bij ons terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *