Recensies

Plaats hier uw recensies.Logo

162 thoughts on “Recensies

 1. Gelijk bij het eerste contact was er een goede klik! Wat een fijn bedrijf!
  Alles wat tot in de puntjes nauwkeurig verzorgd. Keurig op tijd altijd, komt afspraken zeer goed na! Kort om, zeer tevreden.

 2. De firma Colore heeft inmiddels een aantal projecten voor ons uitgevoerd. Hun netheid en kwaliteit en zeker ook hun gunstige prijsvorming hebben bijgedragen in een fijne samenwerking.

  F. (Frans) de Ruiter
  projectmanager PO

 3. Wij zijn heel erg tevreden! Ferry heeft keurig werk geleverd. Hij is prettig in de omgang en werkt gestaag door. Ferry is erg zorgvuldig en de communicatie verloopt vlot.

 4. Super tevreden klant! Hij heeft hier onlangs al het buiten schilderwerk gedaan en met een oud huis valt dat niet altijd mee. Hij heeft echt vakwerk afgeleverd. Afspraken komt hij keurig na, is altijd op tijd en houd je netjes aangesloten met wat er per dag gedaan is. Aanrader!

 5. Ons huis is van binnen en buiten door Ferry heel keurig geschilderd. Ik geniet er elke dag van, deze schilder is altijd keurig op tijd en laat elke dag alles netjes achter als hij klaar is.
  Een echte aanrader bedrijf Colore!,

 6. Schildersbedrijf Colore heeft prima werk geleverd. Er werd hard gewerkt zodat het buitenschilderwerk binnen de kortste keer was afgerond.

 7. Het schildersbedrijf Colore heeft de buitenkant van ons huis geschilderd. We zijn erg tevreden. Ferry is vriendelijk en er werd hard gewerkt. En omdat er zo hard gewerkt is,was de klus in no time geklaard. En netjes gewerkt. Hij is er op de afgesproken tijden. Een aanrader.
  Dankjewel Colore

 8. Het schildersbedrijf Colore is echt een aanrader. Goed werk, nette schilders en prettig in de omgang.
  Frans de Ruiter

 9. Ferry heeft prima werk geleverd. Vriendelijke, hardwerkende vakman. Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.