Recensies

Plaats hier uw recensies.Logo

178 thoughts on “Recensies

 1. Ferry kwam om de buitenboel te schilderen. .
  Alles tip top in orde. Netjes gewerkt en heel netjes geschilderd. Ferry is erg precies en secuur. Goede eigenschap!
  Raad colore zeker aan!!

 2. Ferry heeft bij mij zowel binnen als buiten geverft. Mijn schuurdeur zag vreselijk uit, het was aan vervanging toe, maar Ferry heeft het volledig geschuurd en geplamuurd alvorens te schilderen en het ziet nu als nieuw uit. Ik kan mijn ogen niet geloven. Ferry is ook heel flexibel en vooral geeft advies en denkt hij mee naar goede oplossingen. Hij heeft de beste verf producten geselecteerd voor de job, ik ben erg tevreden en zal hem weer inzetten. Ik bevel dit bedrijf aan.

 3. Ferry, heeft de schimmelplekjes in ons plafond zeer vakkundig behandeld met schimmeldoder en een deklaag. Na een dag drogen is het plafond gewit, het ziet er weer fantastisch uit.De zware spullen heeft hij na eerst gestofzuigd te hebben weer op hun plaats gezet. We zijn heel tevreden, hij komt van de zomer ook de buitenboel verven .Het is echt een bedrijf om door te geven.

 4. Wat zijn wij blij met het strakke werk van Ferry! Tijdens allerlei andere werkzaamheden in ons nieuwe huis was het een verademing om de rust en de netheid van Ferry mee te maken. In 2 dagen heeft hij de muren en plafonds van de begane grond (ongeveer 90m2) gerepareerd en geschilderd en een week later ook nog alle kozijnen! Helemaal volgens afspraak, offerte snel gemaakt en ook prijstechnisch heel erg blij!
  Volledig betrouwbaar en hij denkt ook mee. En tijdens de gesprekjes krijg je ook (heel summier) zijn levensverhaal mee (respect!!!) en zijn levensinstelling is bewonderenswaardig.
  Eind januari komt het trappenhuis aan de beurt en daarna het buiten werk?!
  Dankjewel!, zo krijg en houd je vertrouwen in de mens.
  Kan het schildersbedrijf hartstochtelijk aanbevelen!

 5. Binnenmuren, plafonds en trappenhuis vakkundig geschilderd. Ferry geeft goed aan wat de (on)mogelijkheden zijn en komt de afspraken helemaal na. Alles werd erg zorgvuldig afgeplakt en een mooi strak resultaat. Nu de buitenboel nog, alle vertrouwen in Ferry! Laat alles overigens ook weer keurig opgeruimd achter!

 6. Ferry’s Schildersbedrijf levert altijd goed werk en zijn netjes en enthousiast.

 7. Trap en deuren geschilderd. Echt vakwerk, duidelijke informatie over mogelijkheden en onmogelijkheden, Ferry is daar eerlijk over. In een oud huis kun je ook niet verwachten dat alles er even strak uit ziet.
  Ik ben heel tevreden over het resultaat. Er werd vlot en vakkundig gewerkt, Ferry denkt ook mee, geeft goed advies. Alles ook ruim binnen de planning. En vriendelijk in contact.
  Kortom: een aanrader!

 8. Ferry bracht snel een passende offerte uit en was reeel mbt de tijdsinvestering die ervoor nodig was en ook op welke termijn hij tijd had om dit uit te voeren.
  Op de dag zelf begon hij mooi vroeg (3 trappen) zodat hij ook op tijd klaar was, wat fijn is als je kinderen hebt die ’s middags uit school komen.
  De communicatie was fijn (via whatsapp en e-mail) en helder. goed werk geleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *