Recensies

Plaats hier uw recensies.Logo

145 thoughts on “Recensies

 1. Ons huis was toe aan een opknapbeurt en Ferry is langs geweest om een inventarisatie te maken over wat er moest gebeuren. Hij hield een helder verhaal en gaf vakkundig advies. De communicatie ging vlot. Op korte termijn kon hij bij ons terecht en heeft uitstekend werk afgeleverd. Heel erg bedankt Ferry!

 2. Ferry levert vakwerk.Hij gaat zeer zorgvuldig te werk en streeft naar maximaal resultaat. Er wordt goed overlegd en hij laat alles keurig achter. Wij zijn ontzettend tevreden met het schilderwerk.
  Wij kunnen schildersbedrijf Colore dan ook van harte aanbevelen!

 3. Ferry heeft bij ons uitstekend werk verricht!
  De kozijnen aan de buitenzijde waren al meer dan 15 jaar (mede door de vorige bewoners) niet meer geschilderd. Er was dus ook het nodige aan opvulwerk te doen!
  Ferry heeft alles weer strak in de lak gekregen en ons huis ziet er direct een stuk frisser uit.
  Ferry is een zeer vriendelijke man en ook erg kritisch op zijn werk, ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!

 4. Wij hebben een offerte laten maken door Ferry en dachten dat ons huis goed in de verf zat maar een opknapbeurt nodig had. Door de deskundigheid van Ferry kwamen wij er achter dat ons huis veel herstel werkzaamheden nodig had. Deze zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  Colore is een echte aanrader voor een goede prijs. Nogmaals bedankt Ferry.

 5. Het schilderwerk van ons huis staat er, ondanks de vorige week nog ontzettend beroerde staat, weer uitstekend bij en dat ook nog voor een nette prijs.
  Alles gebeurde in goed overleg en met een goede omgang.
  Ferry bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *